Wie zijn wij?

Fidelis Bewindvoeringen is een kleinschalige organisatie die gericht is op het begeleiden van mensen met financiële problemen, ondersteuning kan voor langere tijd nodig zijn bij bijvoorbeeld dementie, of tijdelijk in geval van bijvoorbeeld schulden.

 

Ons kantoor is ervaren en werkt daardoor supersnel en efficiënt. Onze wachttijden zijn zeer kort en wij werken praktisch en klantgericht.

 

Naast snelheid en doelgerichtheid staan bij ons kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop.

 

Het uit handen geven van uw geldzaken geeft rust en het biedt u de kans om uw financiële situatie weer op orde te krijgen. Wij zijn betrokken en vinden het prettig om cliënten op een persoonlijke manier te begeleiden. Bij ons bent u geen nummer!

 

U kunt bij ons terecht voor beschermingsbewindvoering, budgetbeheer, curatele en budgetcoaching.

Een persoonlijke benadering is de sleutel tot het succes van Fidelis Bewindvoeringen.

Jaarlijks volgen wij permanente educatie om onze kennis op peil te houden.

Wij zijn een erkend leerbedrijf van SSB en er loopt regelmatig een stagiair(e) met ons mee.

We worden jaarlijks intensief gecontroleerd op kwaliteit door middel van audits.
Fidelis Bewindvoeringen voldoet aan de door de rechtbank gestelde landelijke eisen.

Wilt u weten wat Fidelis Bewindvoeringen voor u, een familielid of uw cliënt kan betekenen? Belt of mailt u ons dan gerust. Via ons onderstaand contactformulier of direct met de bewindvoerder.

5/5

“De verstand houding is goed, en de samenwerking ook. Ze is vriendelijk, komt de afspraken goed na en is zeer punctueel.

En als je dat samen doet kun je goed met haar samen werken.”

5/5

” Bedankt Fidelis, jullie zorg, kennis en expertise gaan er mede voor zorgen dat mijn toekomst er weer positief uitziet. Persoonlijk kan en had ik me geen beter team kunnen wensen dan FBV, mijn complimenten voor hoe jullie alles aanpakken.”

5/5

” In de 5 jaar dat wij nu client zijn bij Fidelis hebben zij ons van ver gehaald en ver gebracht. Hun expertise, inzet en vastberadenheid om mensen te helpen is de kracht die ze hebben om veel mensen in financiële nood goed te kunnen helpen. ”

Translate »